Een momentje rust met je baby
Tijdens de workshop baby ontspanning leer je als (toekomstige) ouder(s) hoe je d.m.v. baby-yoga en massage meer rust momenten kunt creëren samen met jou baby.  
Ook handig om al tijdens de zwangerschap samen met je partner te volgen zodat je helemaal voorbereid en ontspannen het eerste jaar met je baby tegemoet gaat. We oefenen dan op een pop.  

Incl. naslagwerk met diverse baby-yoga en babymassage oefeningen. 

Duur: +/- 90 min

Tarief: €90,- (tip: Stel zelf een groepje samen van max. 4 ouders en deel de kosten)

Locatie: Bij ouder(s) thuis Een momentje rust in je gezin
Tijdens de workshop kinder ontspanning leer je als ouder(s) hoe je d.m.v. kindermassage en ontspannings- en visualisatie oefeningen je eigen kind(eren) eenvoudig kunt laten ontspannen. 
Ieder kind heeft behoefte aan aanraking en door je kind een ontspannende massage te geven versterkt het de onderlinge band. Ook zul je ervaren dat het voorlezen van een visualisatie of het doen van een afstrijk oefening voor het slapen gaan al erg positieve effecten teweeg kan brengen in het slaapgedrag van je kind. 

Deze workshop levert een positieve bijdragen aan het creëren van zowel een momentje rust voor je kind als voor jezelf als ouder. Je zult namelijk merken dat wanneer je je kind een korte massage geeft je zelf, als ouder, ook even tot rust komt.

Duur: +/- 90 min

Tarief: €90,- (tip: Stel zelf een groepje samen van max. 4 ouders en deel de kosten)

Locatie: Bij ouder(s) thuis  


Een momentje rust in de klas
Yoga op de basisschool zorgt voor ontspanning, rust en betere leerprestaties. Yoga komt oorspronkelijk uit India en betekent 'verbinden'. Het is het in balans brengen van het lichaam, de geest en emoties. De schakel tussen lichaam en geest is de ademhaling. Yoga brengt kracht, flexibiliteit en bevordert evenwicht in het zenuwstelsel en hormonale stelsel. 

Een compleet yogaprogramma bestaat uit yogahoudingen, ademoefeningen, concentratieoefeningen, ontspanning en meditatie. Daarnaast biedt yoga onderliggende grondhoudingen van respect, compassie, liefde en aandacht. 

Uit onderzoek blijkt dat stress het leren remt. Hoe meer stress, hoe meer cortisol je hersenen aanmaken en hoe minder je dingen kunt onthouden. We kunnen dus wel stellen dat ontspanning de basis is om te leren. 

Duur: 45 min

Tarief: €45,- per klas

Workshop Peuteryoga
Tijdens een workshop peuteryoga komen diverse onderdelen uit de yoga op een speelse manier aan bod. Het sluit aan bij de belevingswereld van de peuter en inspanning en ontspanning worden voldoende afgewisseld om de concentratie van de peuter te kunnen behouden. 

Duur: 45 min.

Tarief: €45,-

Workshop Kinderyoga BSO
In 4 lessen van 50 minuten leren kinderen het volgende;

- Wat is yoga, waarom is het goed voor je en waar komt het vandaan.
- Wanneer en waar doe je yoga en wat trek je aan
- De kinderzonnegroet
- Verschillende yoga houdingen 
- Ontspanning en ademhalingsoefeningen
- Visualisatie/Meditatie oefeningen
- (Onderlinge) Kindermassage oefeningen

Aan de workshop Kinderyoga BSO kunnen max. 10 kinderen deelnemen.

Duur: 50 min.

Tarief: €50,-